Tak a začínáme

27.04.2011 22:50

 Tak jsem sem šoupla pro začátek 2 recepty, co jsem psala už dříve a pak pálivou polívčičku čertice Grenei :) Tak brouky chuť.
 

Čertice Greneia - polévka pro náročné jazýčky

Čertice Greneia - polévka pro náročné jazýčky

 Nebojte, až taková feferonková bláznovina to není, ale teda zahřeje krásně. Horší to bude s množstvím, ale vy si určitě poradíte. A zase nemám fotku, hrozně rychle snězeno, netušila jsem, že to bude tak dobré :)))) Co potřebujeme: zelenou papriku, tak 2-3 střední velikosti nebo 2 velké (ta...
Česneková smetanová polévka

Česneková smetanová polévka

 Tu děti vážně milují, je smetanová, někdo nemá rád tento typ polévek, ale jestli mají vaše děti rádi jogurty, určitě si pošmáknou rádi i na této polévečce.   Co potřebujeme: špetka libečku, špetka majoránky, dvě lžičky petrželové natě, 1/4 lžičky bazalky a ze pár zrníček kmínu, sůl na...
Zapečené brambory - Svobodnéééé

Zapečené brambory - Svobodnéééé

Tak začínám s prvním receptíkem, doma je nejoblíbenější, protože brambory milujeme a nejlepší je, když se nemusí loupat a ono pravdou je, že pod šlupkou je nejlepší zdroj vitamínů. Co potřebujeme? Já to dělala od oka a podle toho, kolik brambor naše rodina běžně sní, tak dejme tomu 1 kg -1,5 kg...


Prosím o nekopírování, pokud vám něco říká zákon o ochraně díla! Dík Gren